Spel & Lotteri

Bästa medlem/invånare i Alvesta

Som du kanske hört talas om kommer det ett nytt prenumerationslotteri som heter Sverigelotteriet. Äntligen har vi föreningar möjlighet att vara 100% överskottstagare i ett nytt lotteri som kan bli hur stort som helst.

Sverigelotteriet ger oss en stor möjlighet att få välbehövliga intäkter till verksamheten. Då det är ett prenumertationslotteri innebär det mycket liten administration och arbetsinsats från vår sida samtidigt som vi får kontinuerliga inkomster. Nu hoppas vi alla som är nära föreningen, i familjen, släktingar, goda vänner och arbetskamrater vill skriva på för AGIF. En prenumeration i Sverigelotteriet innebär givetvis mängder av vinstchanser samtidigt som man är med och stödjer föreningen i sitt hjärta.

En prenumeration innebär:

• Ett lottpaket fulladdad med vinstchanser kommer hem i brevlådan en gång i månaden (högsta vinst 5 miljoner kr och andra drömvinster). Dessutom innebär paketet två stycken Sverigelotter.
  • Det är en prenumertion som gäller tillsvidare. Man binder aldrig upp dig längre än man själv vill.
  • Kostnaden är 149 kronor i månaden och 40 kronor går direkt till AGIF.
  • Skriv på innan 24/12 - då är man med i en extra vinstdragning i samband med Eldsjälsgalan 30/12. (Vinn bil, resor eller pengar)
  • Den första lottleveransen och inbetalningen kommer i slutet av januari 2010, första dragningen är den 4/2!

Anmälan går att göra via länken "Sverigelotteriet" på första sidan, sök upp Alvesta GIF i föreningssöksfönstret!

Spela på Svenska Spel här från Agif's webbplats!

Spela här!

- Med spel här så gynnar du AGIF! 3% av insatsen går till klubben!

- Registrerar du ett spelkonto från denna plats får klubben 40kr per kund!

Stöd vår förening med att köpa lotter!

De lotter vi säljer är bla Bingolotto som du köper vid vår bingokiosk på ICA Supermarket i Alvesta. Om du vill gynna något utav våra lag så uppger du det vid köpet. Fr o m 2008 så sänds TV-programmet i TV4+ på lördagar. Vi har dragningslistan från onsdag varje vecka. Du kan även rätta lotten på nätet via länken nedan. Värva Bingolotto köpare! Vi levererar i 4-veckors perioder - direkt i brevlådan.

Rätta bingolotto ----> här

Köp lotter hos oss på ICA i Alvesta och träffa alla oss glada som sitter där.

lotterigruppen

Uppdaterad: 2016-06-07 20:07