Derby mot Slätthög

2018-05-08 08:58
Imorgon är det dags för det kommunderby igen. Denna gång är det Slätthög BOIF som står för motståndet. Avspark klockan 19:00 på Hultavallen.
  • Uppdaterad: 2018-05-08 08:58

Det blev 1 poäng i första matchen för året på Virdavallen efter att vi spelat 2-2 mot Lessebo. Lessebo började klart bäst och tog välförjänt ledningen i första halvlek. Vi var inte riktig där och blev stundtals för mycket åskådare. I andra var vi klart bättre och kvitterar rättvist efter et snyggt solomål av Inno. Tyvärr så slutar vi spela vid en offsidesituation och Lessebo fick enkelt rulla in 1-2. Killarna visar dock på en stark moral och krigar vidare. Vi tilldöms en straff och Lave rullar iskallt in den och fastställer slutresultatet till 2-2.

Nu står serieledaren Slätthög för motståndet och det kommer självklart att bli en tuff uppgift. Slätthög har många spelare med en hög kvalitet som det gäller att se upp med. Vi har i alla matcherna hittills varit dåliga i matchinledningarna och det är något som vi måste se till att ändra på genast samt att vi måste våga äga mer boll och höja upp tempot i vårt passningsspel. Hoppas många AGIF:are kommer ut till Hultavallen på onsdag och stöttar det för dagen vita laget.

Bästa fotbollshälsningar

Christian Stridh