Hemmapremiär i Gemla! - Alvesta GOIF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

Hemmapremiär i Gemla!

2018-04-17 08:55
Nu på fredag är det dags för hemmapremiär men tyvärr blir den inte på Virdavallen utan den kommer att spelas på Granvallens konstgräs i Gemla klockan 19:00
  • Uppdaterad: 2018-04-17 11:01

Tyvärr kan vi inte spela matchen mot Växjö BK på Virdavallen då mattan ännu inte är redo för spel. Tråkigt, men väder och vind är inget vi kunnat påverka.

Vi gjorde en stabil insats i matchen mot Hovshaga AIF och kunde ta med oss tre poäng hem efter 2-0 vinsten. Stundtals spelar vi en riktigt bra fotboll och har ett bra passningsspel och djupledsspel som lovar gott inför fortsättningen. Vi är väldigt stabila i vår defensiv och försvarar oss bra över hela planen. Framförallt så visar spelarna upp en härlig attityd och jobbar väldigt hårt. Jesper Ohlin och Armin Turcinovic gjorde våra mål.

Nu väntar Växjö BK, ett förmodat topplag enligt de flesta. De vann sin premär mot Åseda med 2-0. BK har ett bra lag på pappret och spelar en trevlig passningsorienterad fotboll så det finns förutsättningar för att det kommer bli en trevlig underhållning i Gemla, på fredagkväll. Vi ska försöka att rida vidare på den fina trenden vi har den senaste månaden och kan vi bara hålla upp vårt nivå så finns det stora möjligheter att ta ytterliggare en seger.

Vi ses på Granvallen klockan 19:00 på fredag!!

Bästa fotbollshälsningar

Christian Stridh