Seriepremiär!

2018-04-11 09:27
Nu på fredag den 13 april klockan 19.00 är det äntligen dags för seriepremiär för vårt herrlag i Div. 4 Södra. Premiärmotståndare är Hovshaga AIF på deras hemmaarena Hagavallen.
  • Uppdaterad: 2018-04-11 09:27

Efter en lång och jobbig försäsong är det äntligen dags för tävlingsmatcher. Försäsongen har varit lite upp och ner vad det gäller prestationer och resultat. Förutsättningarna för träning har ju inte varit de bästa med tanke på vädret som varit och det har varit en bidragande orsak till att gick lite knackigt i början av träningsmatcherna. På slutet har både prestationer och resultat varit bra och spelet börjar att sätta sig mer och mer. Med det i ryggen så går laget in i seriespelet med en skön känsla och förhoppningsvis kan man spinna vidare på detta i även i serien.

Det kommer bli en spännande och tuff serie med många lag har håller en hög kvalitet. På förhand så serien väldigt svårtippad ut men både Grimslöv/ Västra Torsås och Växjö Norra får nog räknas som de stora favoriterna. Utöver dem så finns det några lag till som nog vill blanda sig i toppstriden. Får vi alla bitar på plats så är vi förhoppningsvis också där fightas.

Det nästan debymatcher varje gång så vi hoppas på välfyllda läktare hemma på Virdavallen.

Resultat träningsmatcher:

Ingelstad - AGIF 1-3