Nedan finner ni rutiner för bollkalle samt kiosken under säsongen 2024! Bollkalle-rutin 2024: SE HÄR! Kiosk-rutin 2024: SE HÄR! Det är viktigt att vi alla följer rutinerna för att allt ska fungera så bra som möjligt! Har ni förslag på förbättringar, eller frågor? Vänligen maila detta till usek.agif@gmail.com. Kiosken är en viktig del av Alvesta GIF Ungdoms inkomst, därför hoppas ni vill göra ert bästa för att hjälpa till. Väl mött på Virdavallen! Alvesta GIF för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • MATCHSCHEMA 2024

Nu är schemat för hemmamatcherna under 2024 färdigt, där även schemat för domarna är inkluderat! Se schema nedan: Aktuellt schema Likt tidigare år kan det komma att bli förändringar om matcher flyttas eller likande. Därför ber vi er att alltid gå in på hemsidan och kontrollera dokumentet, då det uppdateras löpande! Vid frågor, vänligen kontakta agif@telia.com. Alvesta GIF för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| ÅTERIGEN FÖRLUST!

Återigen en tung förlust. Första 10 min kommer vi inte riktigt rätt i våra positioner, men vi jobbar oss in i matchen. Efter lite drygt 20 min kommer dock hemmalagets ledningsmål efter ett bolltapp högt upp på vår egen planhalva när vi är på väg framåt. Kort därefter kommer 2-0 på en hörna. Vi skapar sedan ett bra läge med Liam, men deras målvakt gör en fin räddning. Under andra halvlek tar vi över och har flera chanser för reducering, men bollen vill inte in. När vi sedan går för det ordentligt i slutet kommer även 3-0 och spiken i kistan. Det finns bra saker att ta med sig trots förlusten, vilket vi tar med oss till nästa veckas match mot Sillhövda. Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| MATCHDAG!

Återigen dax för bortamatch, denna gång rullar bussen söder ut för årets första match på naturgräs mot Sölvesborgs GIF, på Svarta led! 💚 Matchstart 13:00. Vi ses i Sölvesborg, vi behöver er!💚 Herrar för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| FÖRLUST MOT ÄLMHULT!

Redan i första matchminuten gör Älmhult 1-0 på en hörna, redan då får vi börja jobba i ”uppförsbacke”. Backen skulle visa sig bli ännu brantare när vi får ett olyckligt rött kort efter 29 spelade minuter. Precis innan halvtidsvilan gör Älmhult 2-0 vilket var psykologiskt tungt förstås. Andra halvlek är rätt blek överlag och händer inget speciellt förutom när Älmhult gör matchens sista mål i 90’ matchminuten, vilket fastställde slutresultatet till 3-0.💚 ?| Nästa match spelas nästa lördag borta mot Sölvesborg på Svarta led, matchstart 13:00. Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer

Ikväll är det återigen dags för match och vi möter Älmhults IF på bortaplan, som förlorade sin premiär med 4-2 borta mot Saxemara IF. Vi åker till Älmhult för att göra allt för årets första tre poängare, matchstart 19:00 på Haganäs konstgräsplan. Vi ses i Älmhult, vi behöver er!💚 Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer