• 💚| OAVGJORT MOT SILLHÖVDA!

GĂ„rdagens match slutar 1-1, dĂ€r vi förtjĂ€nar att ta med oss alla 3 poĂ€ng efter ett klart övertag i 90 minuter. Vi skapar lĂ€gen för att vinna matchen, men nĂ€r vi inte sĂ€tter vĂ„ra chanser sĂ„ vinner vi inga matcher. Sillhövda gör matchens första mĂ„l redan i 8’ minuten efter en nickskarv pĂ„ en frispark dĂ€r vi inte Ă€r pĂ„kopplade nog och lĂ€mnar en spelare fri i straffomrĂ„det som kan skarva bollen in i mĂ„l!💚 Vi fĂ„r in en tidig kvittering i andra halvlek och ligger dĂ€refter pĂ„ och skapar chanser för att vinna denna matchen dĂ€r vi bland annat missar öppet mĂ„l samt blir rĂ„nade pĂ„ en straff i den 89’ matchminuten dĂ€r alla ser och hör kontakten utan domartrion..💚 VĂ„rat mĂ„l gör Liam Andersson, ska Ă€ven tillĂ€gga att Lunkan stĂ„r för en straffrĂ€ddning efter cirka 70 spelade minuter.💚 Innan matchen hölls en tyst minut för den tidigare mĂ„lvaktslegenden Göran Hagberg som representerat Svenska landslaget under tvĂ„ stycken vĂ€rldsmĂ€sterskap. Efter sin spelarkarriĂ€r har han varit engagerad som ledare i Alvesta GIF.💚 ?| NĂ€sta match möter vi divison 6 laget Urshults IF i Toyota Cup, den matchens spelas pĂ„ mĂ„ndag pĂ„ bortaplan klockan 18:30 pĂ„ Urdavallen. Herrar för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • FOTBOLLSKOLAN 2024

Nu Ă€r det Ă„terigen dags för sommarens höjdpunkt: AGIFs FOTBOLLSSKOLA! Alvesta GIF kommer anordna Fotbollsskola under följande veckor: Vecka 25 (17/6-19/6) för Ă„rskullar 2015-2016. Vecka 26 (24/6-27/6) för Ă„rskullar 2013-2014. Vecka 27 (1/7-4/7) för Ă„rskullar 2010-2012. Tid: kl. 10:00-14:00. Lunch serveras pĂ„ Grönkullaskolan. Kostnad: vecka 25 - 300 kr, vecka 26 och 27 - 400 kr. AnmĂ€lan sker via e-post till: alvestafotboll@telia.com senast 31 maj. Ange i anmĂ€lan: - Barnets namn, personnr. och ev. allergier eller specialkost. - Namn, e-postadress och telnr. till vĂ„rdnadshavare. Vi syns i sommar! Alvesta GIF för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| MATCHDAG!

Återigen dax för hemmamatch och Ă€ntligen kliver vi pĂ„ A-planen pĂ„ Virdavallen. Matchstart 18:45 nĂ€r Sillhövda AIK kommer pĂ„ besök för att göra upp om 3 poĂ€ng!💚 Vi ses pĂ„ Virdavallen!💚 Herrar för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • 💚| NÄSTA MATCH

PĂ„ fredag Ă€r det dax för hemmamatch, Sillhövda AIK kommer pĂ„ besök. Matchstart 18:45!💚 Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Information till ledare och vĂ„ra ungdomsdomare inför 2024!

Hej vĂ„ra ledare & ungdomsdomare! Utan er hade vi inte kunnat ha nĂ„gon ungdomsverksamhet eller matcher uppe pĂ„ Virdavallen - sĂ„ stort tack för det! Men för att detta skall fungera sĂ„ bra som möjligt sĂ„ behöver vi ha lite rutiner för vad som ska göras inför, under, och efter match. VĂ€nligen se dokumenten nedan: Information till ledare för ungdomslagen: Se hĂ€r! Information till ungdomsdomare: Se hĂ€r! Har ni frĂ„gor, vĂ€nligen maila detta till usek.agif@gmail.com. VĂ€l mött pĂ„ Virdavallen! Alvesta GIF för 13 dagar sedan 0kommentarer